FOTOGRAFIE

Even voorstellen...

En wie zit er dan eigenlijk 'achter' Klasine4you?! 

Dat ben ik, Klasine Treure (1972), wonend in Veenendaal en al ruim 18 jaar gelukkig getrouwd met Cor!
We hebben twee mooie kinderen, Thera (17 jaar) en Jan (15 jaar) en inmiddels ook al best lang een aanstaande schoonzoon, Maarten. We genieten van onze grote kinderen!
Soms ben ik thuis, maar ik sta ook erg graag voor de klas. Dit schooljaar zijn we in de nieuwbouwwijk Veenendaal-Oost met een basisschool gestart: "De Bron". Vanaf het begin ben ik betrokken bij alle ontwikkelingen en sta ik met veel enthousiasme, samen met mijn duo-collega, voor groep 1/2. 

Wat fotografie betreft, ben ik in 2009 gestart met de basisopleiding op de fotovakschool in Apeldoorn. Met een gemotiveerde groep zijn we na de basisopleiding verder gegaan met de vakopleiding en hebben we in 2011 onze opleiding met een specialisatie afgerond! Het felbegeerde papiertje 'vakfotograaf' was daarmee binnen! Als specialisatie heb ik gekozen voor kinder- en gezinsfotografie zowel op locatie als in de studio.

Een poosje heb ik naast mijn baan in het onderwijs fotoshoots gedaan, maar dat begon uit de hand te lopen. Daarom koos ik voor de nieuwe uitdaging in het onderwijs; het mee helpen opstarten van "De Bron".
Tijdens dit werk neem ik mijn camera vaak mee om met de foto's ook onze nieuwe school te 'promoten'. 
Daarnaast fotografeer ik ook voor Klassewerk, met o.a. de methode "Onderbouwd" en "Wijzneus".

Portretfotografie blijft een hobby, dat doe ik regelmatig naast m'n werk. Mensen blijven altijd boeien... en dat leg ik graag vast!
 Over mij